Optocht 2017 Koning Ernest Optocht 2017 Kermis Keijenborg Inloop Kermis Inloop kermis Kermis Zaterdagmiddag Kindermiddag Schuttersgilde St. Jan Zaterdagavond

Optocht 2017

Koning Ernest

Optocht 2017

Kermis Keijenborg

Inloop Kermis

Inloop kermis

Kermis

Zaterdagmiddag Kindermiddag

Schuttersgilde St. Jan

Zaterdagavond

PreviousNext

Sint Jan dag! 15 april

5Apr2018

Word een Maestro bij Sint Jan in Keijenborg

Op de Sint Jan dag kan iedereen, en zeker de jeugd, zelf proeven wat een schuttersgilde nu allemaal te bieden heeft. Men kan zelf muziek maken en er zijn actieve demonstraties hand- en kruisboogschieten. Ook kan het publiek haar kunsten als vendelier testen. Wie kan er in een muzikaal tempo het vendeliersgebed uitbeelden?

Toeschouwers lopen sterk de kans om op de plek van één van onze instructeurs terecht te komen; wat maakt nu een goede commandant en krijgt het publiek de drumfanfare of juist de vendeliers aan de gang en houden zij zich dan ook aan de juiste maat? Alles mag en niets moet, maar iedereen wordt graag uitgedaagd.

De Sint Jan dag vindt plaats in de accommodatie in en rond Dorpshuis De Horst in Keijenborg.
Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 11.00 en 14.30 uur om in een doorlopend programma te zien wie St. Jan is en wat deze doet.


Voor de agenda
Tijdens de jaarlijkse Keijenborgse Kermis viert heel Keijenborg feest van 22 tot en met 25 juni. Het weekeinde van 21 tot en met 23 september is het groot feest, wat helemaal in het teken zal staan van het 165-jarig jubileum en het keizerschieten.


Read more

Contact

Adres Schuttersgebouw:
Sint Janstraat 6
7256 BC Keijenborg

Contactadres kermiszaken:
Pastoor Thuisstraat 22
7256 AX Keijenborg


info(at)kermiskeijenborg(punt)nl

Secretariaat: 
R. Rexwinkel
Ruurloseweg 29a
7021 HB  Zelhem
tel. 06-30069987


info(at)schuttersgildestjan(punt)nl