Optocht 2017 Koning Ernest Optocht 2017 Kermis Keijenborg Inloop Kermis Inloop kermis Kermis Zaterdagmiddag Kindermiddag Schuttersgilde St. Jan Zaterdagavond

Optocht 2017

Koning Ernest

Optocht 2017

Kermis Keijenborg

Inloop Kermis

Inloop kermis

Kermis

Zaterdagmiddag Kindermiddag

Schuttersgilde St. Jan

Zaterdagavond

PreviousNext

Kermiscommissie

17May2016

Schuttersgilde St. Jan heeft vele leden en ook mensen uit het dorp en omgeving die meehelpen de kermis in goede banen te laten verlopen. Het is een grote groep. Door middel van een draaiboek worden de taken verdeeld. Het is altijd gezellig om samen iets moois op poten te zetten.

De kermis 2018 komt alweer snel dichterbij! Tijd voor de vrijwilligers om bij elkaar te komen om alle taken weer onder de loep te nemen. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Er is van alles te doen, van aankleding in de tenten tot assisteren bij de verschillende happenings tot schoonmaak enz.

Bij deze willen we iedereen wie de Kermis in Keijenborg een warm hart toedraagt en wel zou willen meehelpen uitnodigen op woensdag 23 mei 2018, om 20:30 uur in het schuttersgebouw. Er zal een uitleg zijn wat er allemaal moet gebeuren en er worden taken verdeeld.

Kom je aanmelden, van harte welkom!

Of meld je aan bij 1 van de bestuursleden of per mail.

Vele handen maken licht werk.

 

 


Read more

Contact

Adres Schuttersgebouw:
Sint Janstraat 6
7256 BC Keijenborg

Contactadres kermiszaken:
Pastoor Thuisstraat 22
7256 AX Keijenborg


info(at)kermiskeijenborg(punt)nl

Secretariaat: 
R. Rexwinkel
Ruurloseweg 29a
7021 HB  Zelhem
tel. 06-30069987


info(at)schuttersgildestjan(punt)nl